Saturday, January 24, 2009

DU KAN RÄDDA VERLE GAMMELSKOG!!!

Ja, det är sant. Det finns till och med flera olika sätt att göra det på. Snålvägen är att göra http://www.ettklickforskogen.se/ till din startsida och klicka varje dag.

En något mer extravagant insats är att skänka 20 kr genom att smsa "kotte" till 72550 .

Om du verkligen har spenderbyxorna på kan du alltid köpa en skogslott direkt av ettklickförskogen - men då rekommenderar jag att du går in på deras hemsida och kollar upp hur det går till.

Du kan även sponsra klicket, köpa enskilda träd, ja till och med testamentera.

Här under hittar du en fin liten film om Verle gammelskog.


http://www.youtube.com/watch?v=AzAw76E9_BI



TACK!
Johannes

3 Comments:

At 2:30 PM , Anonymous Anonymous said...

På http://www.godstart.se/ kan man välja att klicka i att alla de ören man "tjänar" ska gå till ettklickförskogen. Igår tjänade jag 16 kronor där.

 
At 2:48 AM , Blogger Johannes said...

Är det när man har reklam på sin blogg eller?


Mvh:

 
At 4:04 AM , Anonymous Anonymous said...

Nej nej, man bara väljer att ha godstart som sin startsida, så varje gång du öppnar internet så är det den sidan du kommer till (och varje gång den sidan visas på din skärm så "tjänar" du pengar åt ett välgörande ändamål).

Sen kan man personifiera länkar och allt möjligt så du på den startsidan t.ex. kan lägga in länkar till de sidor du besöker oftast och raskt klicka dig vidare sen. (Samt såklart ställa in vart "dina" pengar ska hamna).

Give it a try! Är ju bara att ändra tillbaka till den startsida du har nu ifall du inte gillade upplägget efter att ha kikat på godstart :P

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home